Лектори

Адина Уелш изпълнителен директор, Expo 2000 Office Park, RPHI

Адина Уелш Адина Уелш е Изпълнителен директор на Райфайзен Пропърти Мениджмънт България. От 2002 г. тя ръководи асет мениджмънта на проектите на компанията (комплекс „Бизнес парк Експо 2000“ и офис-сградата на ул. Гогол 18). От 2010г. тя е също и изпълнителен директор на Мол Варна. Адина е р..

повече

Арх. Ангел Захариев управител, AиА Архитекти

Арх. Ангел Захариев Арх. Ангел Захариев е съдружник и управител в архитектурно бюро А и А Архитекти. Завършва Университета по архитектура строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2003 г. През 2004 г. се дипломира с похвала в специализация към Института за градско планиране и жилищна политика (IHS) – Еразм..

повече

АНТОН СЛАВЧЕВ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА “СЛАВЧЕВ КОНСУЛТИНГ” И АСЕТ МЕНИДЖЪР НА СЕРДИКА ОФИСИ

АНТОН СЛАВЧЕВ Антон Славчев има близо 15 годишен опит в областта на недвижимите имоти. През последните 6 години е изпълнителен директор на „Славчев консултинг“ – компания специализирана в консултантски услуги и управление на офисни сгради. В момента изпълнява и длъжността Асет мениджър на Ser..

повече

Инж. Явор Оташлийски РЪКОВОДИТЕЛ РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА, „АМФ КНАУФ“

Инж. Явор Оташлийски Инж. Явор Оташлийски е ръководител регионален център за Югоизточна Европа на Кнауф АМФ. AMF от десетилетия принадлежи към водещите производители на окачени тавани в Европа и обслужва клиенти от петте континента. Продуктите на компанията отговарят на високи стандарти по отношение на строително-физ..

повече

Христо Щерев зам.-председател, Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“

Христо Щерев

Атанас Гаров управляващ партньор, Garitage Investment Management

Атанас Гаров Атанас Гаров е основател и Управляващ Партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД. В портфолиото на компанията се включват проекти като жилищни комплекси от затворен тип, бизнес паркове, търговски площи, образователни и спортни центрове. София Парк Вилас е жилищен комплекс от висок к..

повече

Арх. Христо Станкушев основател, Don’tDIY

Арх. Христо Станкушев Христо Станкушев е роден през 1982 г. в София. Завършва Италианският лицей в Горна Баня през 2001 г. и архитектура в УАСГ през 2007 г. През 2006 г. работи в архитектурно бюро „Касиан“ в Калгари, Канада, а 2007-8 г. – в „Аedesstudio“ при арх. Пламен Братков. През..

повече

Тодор Кавръков CPM, пропърти мениджър, Търговски Център Европа

Тодор Кавръков Tодор Кавръков има над 10-годишен професионален опит в сферата на недвижимите имоти и по специално в пропърти мениджмънта. Понастоящем отговаря за отдаването под наем на складови и офис площи на територията на Търговски Център Европа, както и за цялостната маркетингова и рекламна политика на ко..

повече

Верка Петкова директор „Бизнес развитие“, Colliers International

Верка Петкова Верка Петкова се присъединява към Colliers International през август 2005 г., има повече от осем години професионален опит в сферата на консултантските услуги за недвижими имоти. Оттогава работи по редица големи жилищни, офисни и индустриални проекти. Клиентите й включват дълъг списък от местни и..

повече

Таня Косева-Бошова заместник-председател на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България

Таня Косева-Бошова 15-годишен опит на българския пазар на недвижими имоти. Била е партньор и управляващ директор на Colliers International и Landmark Property Bulgaria. Основател и първи президент на Асоциацията на собствениците на търговски сгради в България (АСБС), сега зам.-председател и член на борда на дирек..

повече

Арх. Стоимен Демерджиев оперативен директор, Stephen George International

Арх. Стоимен Демерджиев Арх.Стоимен Демерджиев завършва образованието си със специално признание от университета Politecnico di Milano University в специалност градска архитектура. По време на следването си и след това работи с различни архитектурни и инженерни компании около Милано и придобива сериозен стаж в различни ..

повече

Инж. Гергана Константинова инженер продажби, Danfoss Bulgaria

Инж. Гергана Константинова Инж. Гергана Константинова отговаря за проектовите продажби в Danfoss България, Сегмент отопление. Тя има завършена магистърска степен в Технически Университет, град София, специалност „Топлотехника“. В досегашната си кариера има над 12 годишен опит в международни компании произво..

повече

Станислав Хайдутов директор маркетинг, Окта Лайт България

Станислав Хайдутов Станислав Хайдутов е инженер по електроника и компютърни технологии с допълнителна квалификация в областта на маркетинга и продажбите. Притежава голям опит в маркетинга на потребителски стоки и услуги, придобит в управлението на търговските марки на водещи компании на българския пазар като Камени..

повече

Станимира Пашова мениджър „Офис площи“, Cushman & Wakefield Forton

Станимира Пашова Станимира Пашова се присъединява към Фортън след 6 години в Zabar Management. Тя заема позицията Регионален мениджър с отговорности за цялостната инвестиционна стратегия - избор и придобиване на недвижими имоти, финансиране, структуриране на оперативните процеси, строително консултиране. Тя прите..

повече

инж. Ралица Каменова представител на Armstrong за България

инж. Ралица Каменова

Давид Давидов управляващ партньор, Garitage Park

Давид Давидов Давид Давидов е основател и собственик на „3 ДИ Р.Е. Мениджмънт“, компания ангажирана с консултантска дейност и инвестиции в недвижими имоти. Чрез „3 ДИ Р.Е. Мениджмънт“, Давид Давидов е управляващ партньор в проектите София Парк Вилас и Гаритидж Парк. София Парк Вилас е..

повече

Инж. Патрик Беул Мениджър продажби, Rieder

Инж. Патрик Беул Патрик е роден през 1982 г. в Германия, изучавал строително инженерство и икономика в Берлин, Германия, където завършва с бакалавърска степен през 2009 г. През 2013  завършва магистърска степен по бизнес администрация и инженерство във Фрайберг, Германия. Работи повече от 15 години на ра..

повече

Нурхан Реджеб урбанист, Place.make

Нурхан Реджеб Нурхан завършва магистърската и бакалавърската си степен по урбанизъм в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Неговата страст за публичните пространства и застроената среда го отвеждат във Вашингтонския университет в Сейнт Луис (САЩ), където се дипломира като магистър по г..

повече

Евгени Крусев зам.-кмет по „Транспорт и транспортни комуникации“, Столична община

Евгени Крусев Евгени Крусев завършва магистърка степен  „Transport Planning & Engineering“ в Единбургския университет, Великобритания. През 2016г започва работа в Столична община като експерт „Транспортна политика“ , а към момента заема длъжността заместник-кмет направление &bd..

повече

Нико Голосманов Управляващ директор в KONE България

Нико Голосманов Опитен управляващ директор с доказана история на работа в машиностроенето или индустриалната индустрия. Квалифициран в преговори, управление на операции, управление, инженеринг и стратегическо планиране. Опитен професионалист в бизнеса, с магистърска степен по машиностроене от Техническия универс..

повече

Михал Муц изпълнителен директор, Ceres Management Services

Михал Муц Михал се присъединява към Ceres Management Services през 2017 г. Като управляващ директор на Ceres, той отговаря за услугите по управление на имоти и проекти за портфейла на компанията в Централна и Източна Европа и стратегическото развитие на бизнеса. Михал има двадесет и четири годишен опит в..

повече

Арх. Милена Нанова управител и водещ проектант, Студио 17.5

Арх. Милена Нанова Арх. Милена Нанова е родена в София през 1961 г. През 1987 г. дипломира в Университета по архитектура строителство и геодезия в София, в катедра "Обществени сгради". Същата година започва работа като проектант в Спортпроект – София. През 1994 г. е назначена за преподавател в кат..

повече

Арх. инж. Климентин Чернев управител, Алукьонигщал

Арх. инж. Климентин Чернев Арх. инж. Климентин Чернев е съуправител на "АЛУКЬОНИГЩАЛ" ЕООД, част от едноименната австрийска група, от 2000 г. Роден е през 1970 г. Завършва УАСГ - специалностите ПГС (1994) и архитектура (2002). Компанията е вносител на профилни системи от алуминий и пластмаса за врати, прозорц..

повече

Калоян Карамитов Координатор Устройствено планиране, Градска среда и Транспорт

Калоян Карамитов Калоян Карамитов завършва магистратура по Урбанизъм в УАСГ през 2016 година. Разработва своята дипломна работа за пешеходната достъпност на София в Техническия университет на Виена. Последните две години работи по общи устройствени планове на общини, стратегически документи (Целенасочена инвестиц..

повече

Инж. Елин Диков маркетинг мениджър, Corel 67

Инж. Елин Диков Фирма „Корел 67” ЕООД е ориентирана към предлагане на най-иновативните продукти в областта на строителството. Създадена през 2002 година с цел мениджмънт на инвестиционни проекти в строителството „Корел 67” ЕООД бързо се преориентира в разработването и доставката на вентил..

повече

Инж. Калоян Георгиев Инженер Индустриална автоматизация и управление на енергията, Schneider Electric

Инж. Калоян Георгиев Инж. Калоян Георгиев има бакалавърска степен по „Автоматика, информационна и управляваща техника и роботика“, и магистърска степен по „Системи за управление“ от Техническия Университет в София. Преминал е редица обучения в областта на индустриалните мрежи и системи за ко..

повече

Арх. Здравко Здравков Главен архитект, Столична община

Арх. Здравко Здравков Арх. Здравко Здравков е роден в Плевен през 1972 г. Завършва УАСГ, специалност „Архитектура” през 1997 г. Дипломира се с проект за търговски център, за който получава награда от Камарата на архитектите. С опит в администрацията, бил е началник на сектор „Градоустройство..

повече

Иван Велков зам.-председател на Столичен общински съвет

Иван Велков Иван Велков е роден е през1970 г. в гр. София. Висшето си образование завършва в Пекински Столичен Университет по бизнес и икономика. Член е на политическа партия Зелените и на "Политическа група 5" в Столичен общински съвет. Заместник-председател е на постоянната комисия по опазване на..

повече

Арх.Илиан Илиев управител, Планинг

Арх.Илиан Илиев Архитект Илиан Илиев е първият професионален проектант в България, който ръководи проектирането на търговски центрове от анализа на локацията, през идейните разработки до работното проектиране и авторския надзор. Автор е на проекта за първия мол от западен тип в страната - отворилия през 2006 г..

повече

Aрх. Мартин Ряшев ДА архитекти

Aрх. Мартин Ряшев Архитект Мартин Ряшев  е съдружник и съосновател на студио за съвременна архитектура и дизайн - DA Architects, заедно с арх.Александър Асенов и арх.Юри Танов.. Завършва УАСГ- София с Магистъска степен по Архитектура и е водещ на множество проекти от 2006 г. до сега.   Сред тях са н..

повече

Арх. Ирина Димитрова Ателие Серафимов Архитекти

Арх. Ирина Димитрова Арх. Ирина Димитрова е родена през 1978 г. в София. През 2003 г. се дипломира в катедра „История и теория“ в  „Университет по архитектура, строителство и геодезия“, София.  В периода 2012г-2014г. успешно завършва следдипломен курс по опазване на недвижимото култу..

повече

арх. Димитър Кацаров старши проектант, Starh

арх. Димитър Кацаров През 2010г. завършва “Варненски Свободен Университет” . Започва практитата си през 2005г като стажант  във водещо архитектурно студио. През 2012 става част от архитектурно студио STARH , по настоящем е старши архитект и съавтор в някои от ключовите проекти на студиото.  ..

повече

Арх. Димитър Шаренков управител, Шаренков Архитекти

Арх. Димитър Шаренков Арх. Димитър Шаренков е участвал в създаването на архитектурните проекти на над 100 жилищни сгради, фамилни къщи, хотели, търговски и административни сгради в България и Румъния. Неговата експертиза е в основата на създаването на проекти като Марина Диневи в Св. Влас, Тринити Билдинг и Флора Пано..

повече

арх. Миролюб Петрински управител, Bates Bulgaria

арх. Миролюб Петрински Миролюб Петрински е роден през 1965 г. Завършва архитектура във ВИАС (Висш институт по архитектура и строителство) през 1992 г. Присъединява се като партньор към Бейтс през 1997 г. (тогава Балкан Естейтс) и отговаря за работата в офиса в България и специфични проекти в Сърбия, Румъния, Грузия и д..

повече

Инж. Венета Новакова R&D директор, ETEM Group

Инж. Венета Новакова Инж. Венета Новакова завършва промишлено и гражданско строителство в УАСГ, София. От 1996 г. работи като фасаден инженер. От 2002г. работи в Стилмет, а от 2004 г. е ръководител на проектантския отдел и отдела “Проучване и създаване на нови архитектурни системи ЕТЕМ” в Стилмет. Отдел..

повече

Златни спонсори:

Със съдействието на:

Партньори:

Партньор в печатните услуги: